С използването на сайта приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Ок

Аксесоари

УслугиАксесоари

Във всеки наш обект можете да намерите богато разнообразие от:


Калъфи

Силиконови, пластмасови, удароустойчиви, кожени калъфи или гърбове на различни марки, са достъпни във всеки наш магазин и сервиз. Калъфите са налични, както за мобилни смартфони и обикновени телефони, така и за таблети и фаблети.

Стъклени протектори

Можете да закупите стъклени протектори 3D i 5D, както и да се възползвате от възможността специалист да постави протектора на вашето устройство, така че да не се допуска образуването на мехурчета и наличие на прах, които причиняват бързо разлепяне, разместване и отлепяне на протектора.

Зарядни устройства - 220V и 12V

В нашите магазини и сервизи ще намерите богата гама от зарядни устройства съвместими с различни модели телефони и таблети. Предлагат се в разновидност от 220V и 12V, съответно зарядно за нормална ел. мрежа,  зарядно за автомобил, безжични зарядни, wireless зарядни. 

USB кабели

 Разнообразие от кабели за зареждане, пренос на данни - връзка с други устройства:

- Micro USB

- Mini USB

- Type C 

-Магнитни кабели

- Други

Батерии

Предлагаме батерии за мобилни телефони и таблети за почти всички познати марки. Освен оригинални батерии, предлагаме такива и на други производители. Всички батерии са с гаранция.

Слушалки 

Bluetooth слушалки или Handsfree слушалки с различни аудио жакове, предназначени за различните марки телефони и таблети, налични в различни цветове и марки. Посетете нашите магазини/сервизи за да направите своят избор.

Памет

Предлагаме Micro SD карти памет или Flash памет с различен размер от 4GB до 128GB на разнообразни марки.

Панели, Средни части, Задни капаци

Корпуса на един мобилен телефон е част, която се износва най-бързо. Задните капаци при някои марки често се пукат и се нуйдаят от замяна. Ако и при вашият телефон наблюдавате това, заповядайте в удобен за вас магазин NPHONE от нашата магазинна и сервизна мрежа, където ще ви предложим голямо разнообразие от цветове според марката на вашият телефон. 

Стойки и поставки за автомобили

Пътувайте безопастно и комфортно и осъществявайте телефонни разговори, ползвайки стойка за телефон във вашият автомобил.

В магазините ни ще намерите различни стойки за поставяне на таблото или на стъклото на автомобила, както и такива, които позволяват включване на телефона към зарядно устройство.

Повече информация в нашите

МАГАЗИНИ